JENNAN TOIVE TOTEUTUI

Hei kaikki mediasaaren blogin lukijat!

Minun nimeni on Jenna, opiskelen nyt kolmatta vuotta media-alaa ja tällä hetkellä suoritan työssäoppimisjaksoani. Olen harjoittelijana Kolmiokirja nimisessä aikakauslehtien kustantamossa. Kolmiokirja kustantaa monia erilaisia harrastelehtiä joiden toimitus sekä paino tapahtuu Oulussa. Tarjontaan kuuluu esimerkiksi ristikkolehdet, käsityö- ja leivontalehdet sekä erilaiset lukemistolehdet.

Minun tehtäväni tässä työssä alkoivat vasta tämän viikon tiistaina, mutta perjantaihin mennessä olen ehtinyt oppia jo hurjan paljon uutta, saada paljon erilaisia tehtäviä, sekä huomata että tämä työ on todella sellaista mitä haluan tulevaisuudessa tehdä. Työnkuvani täällä on todella laaja, saan kokeilla erilaisia tehtäviä jotta oppisin mahdollisimman paljon uutta. Pääosin toimin kuitenkin ristikkolehtien puolella ja sieltä minun olisi tarkoitus lähteä liikkeelle harjoitteluni alkuvaiheilla. Tähän päivään mennessä olen tehnyt taittoa, hakenut materiaalia artikkeliin, kirjoittanut artikkelia sekä yhden pääkirjoituksen. Olin yllättynyt miten paljon minuun luotettiin jo ensimmäisinä päivinäni täällä ja pääsin työtiimini mukaan heti kättelyssä!

Olen tykännyt työympäristöstäni sekä tehtävistäni erittäin paljon! Uskon että seuraavat kuukaudet täällä työskennellessä menevät nopeasti uutta oppiessa. Olen erittäin iloinen että sain harjoittelupaikan Kolmiokirjalta, se oli ensimmäinen hakuvaihtoehtoni ja onnekseni minut myös valittiin harjoitteluun. Panostin erittäin paljon hakemukseeni ja se myös lopulta palkittiin, sain paikan johon todella halusin ja olen myös myöhemmin saanut ihania kehuja hakemuksestani.

Jennan portfolio

https://jennasuutari.mediasaari.fi/